Dealerprofiel

Autohandel C. Böhler

Autohandel C. Böhler


Herr Claude Böhler

Zeschwitzerstr. 10
04564 Böhlen OT Großdeuben

Duitsland


Telefoonnummer tonen
Toon mobiele telefoonnummer
Faxnummer tonen

Bau- und Autohandel. Verkauf von sämtlichen Artikeln, Maschinen, und Fahrzeugen. Hallenräumung. Wir freuen uns auf Ihre Nachricht.

Ga naar de topaanbiedingen › 

Onze topaanbiedingen
3465937.jpg
Bleschschneidemaschine bis 3mm
Plaatwerk knippen machine tot 3 mm. altijd gedekt, werken, zaken in de buurt van de stad Leipzig. Op wieltjes. Voor meer informatie, Bekijk de foto's. VG, Böhler 9qxb0jqkr De advertentie is automa... meer »
3465933.jpg
Boor versch. Groessen
Open-pit mining boren uit Leipzig! Als u geïnteresseerd bent gelieve te registreren. 25 stuks zijn beschikbaar, deels nieuwe. Van de ' 80s, diverse maten beschikbaar. VG Böhler Iwfcy0n De adverten... meer »
3465929.jpg
Lasmachine GKW
Lasmachine uit de jaren 80! Voor meer info gelieve dat kijken naar afbeeldingen of samen met mij! VG Böhler 9qw9oadkj De advertentie is automatisch vertaald en het is mogelijk dat er vertaalfouten ... meer »
Stuur aanvraag naar Autohandel C. Böhler

Bedrijf

Naam*, Voornaam

Straat en huisnummer

Postcode & woonplaats

Telefoon

Fax

E-mail

Uw aanvraag*

Antwoorden via*Machine-aanbiedingen
3465937.jpg
Bleschschneidemaschine bis 3mm
Plaatwerk knippen machine tot 3 mm. altijd gedekt, werken, zaken in de buurt van de stad Leipzig. Op wieltjes. Voor meer informatie, Bekijk de foto's. VG, Böhler 9qxb0jqkr De advertentie is automa ...
3465933.jpg
Boor versch. Groessen
Open-pit mining boren uit Leipzig! Als u geïnteresseerd bent gelieve te registreren. 25 stuks zijn beschikbaar, deels nieuwe. Van de ' 80s, diverse maten beschikbaar. VG Böhler Iwfcy0n De adverten ...
3465929.jpg
Lasmachine GKW
Lasmachine uit de jaren 80! Voor meer info gelieve dat kijken naar afbeeldingen of samen met mij! VG Böhler 9qw9oadkj De advertentie is automatisch vertaald en het is mogelijk dat er vertaalfouten ...
3465925.jpg
ADLER naaimachine Adler Mit Motor
Adler naaimachine op Hall uitzetting gevonden! Ongeveer 50 jaar, zoveel klaar voor gebruik, gewoon check de PICT en meld u aan! VG Böhler Tf9jde0f De advertentie is automatisch vertaald en het is m ...
3465889.jpg
Crane Abus Dessau Laufkran
Kraan, 3000kg. Klaar voor gebruik, met controle-eenheden. Neem contact met ons op! 9qwtqrcjb De advertentie is automatisch vertaald en het is mogelijk dat er vertaalfouten zijn opgetreden.
3465887.jpg
Crane Abus Dessau Laufkran
Kraan, 3000kg. Klaar voor gebruik, met controle-eenheden. Neem contact met ons op! 9qws7oxa9 De advertentie is automatisch vertaald en het is mogelijk dat er vertaalfouten zijn opgetreden.
3465865.jpg
Compressor Elektromotorenwerk Wernigerode KR 1321/2
Klaar voor de operatie, volledige machine, bel ons voor meer details. Dank u! Tfnm3tij De advertentie is automatisch vertaald en het is mogelijk dat er vertaalfouten zijn opgetreden.
Probeer nu de Machineseeker app!
Machineseeker app voor iPhone en Android.
Wilt u echt stoppen de chatgeschiedenis?
Ja No
×
Machine Finder chat
Naam E-mail Uw bericht aan de Dealer
START CHAT MET DEALER
  U aan het chatten bent met: 
  Uw contactpersoon: 
  
Uw contact aan het typen is
STUUR BERICHT
  U aan het chatten bent met: 
  Uw contactpersoon: 
  
Uw contact lijkt te zijn inactief
Chat-venster sluiten