Dealerprofiel

Tischlerei Gleiss Van Wimpassing

Tischlerei Gleiss


Herr Gerald Gleiss

Dunkelsteinerstraße 13
3386 Wimpassing

Oostenrijk


Telefoonnummer tonen


huidige aanbiedingen & speciale promoties
4090417.jpg
Drogen kamer Lauber 8C
Houtdroog kamer Lauer 8C in volledig functionele staat. Te volgen maatregelen... Bfgo9miofr De advertentie is automatisch vertaald en het is mogelijk dat er vertaalfouten zijn opgetreden. meer »
4086812.jpg
Kettenstemmer Zelisko KFM2
Ketting stemmer volledig functioneel, klaar om te testen op elk gewenst moment. Dwk0q3 De advertentie is automatisch vertaald en het is mogelijk dat er vertaalfouten zijn opgetreden. meer »
4086719.jpg
Router SCM R9
SCM R9 kopie cutter in Mint, volledig functionele staat. Met stroomkop en complete accessoires. Bffmrjmjj9 De advertentie is automatisch vertaald en het is mogelijk dat er vertaalfouten zijn opgetre... meer »
Stuur aanvraag naar Tischlerei Gleiss

Bedrijf

Naam*, Voornaam

Straat en huisnummer

Postcode & woonplaats

Telefoon

Fax

e-mail*

Uw aanvraag*

Antwoorden via*Gebruikte machines in de categorieën van
meer aanbiedingen & machines op aanbieding
4090417.jpg
Drogen kamer Lauber 8C
Houtdroog kamer Lauer 8C in volledig functionele staat. Te volgen maatregelen... Bfgo9miofr De advertentie is automatisch vertaald en het is mogelijk dat er vertaalfouten zijn opgetreden.
4086812.jpg
Kettenstemmer Zelisko KFM2
Ketting stemmer volledig functioneel, klaar om te testen op elk gewenst moment. Dwk0q3 De advertentie is automatisch vertaald en het is mogelijk dat er vertaalfouten zijn opgetreden.
4086719.jpg
Router SCM R9
SCM R9 kopie cutter in Mint, volledig functionele staat. Met stroomkop en complete accessoires. Bffmrjmjj9 De advertentie is automatisch vertaald en het is mogelijk dat er vertaalfouten zijn opgetreden.
4086718.jpg
Boren machine serie Ayen LRB 32-21
Grid 32mm, incl. Drill DM. 5mm Bffmq92dv8 De advertentie is automatisch vertaald en het is mogelijk dat er vertaalfouten zijn opgetreden.
Probeer nu de app voor gebruikte machines!
Machineseeker app voor iPhone en Android.