Marktplaatsregels voor machines in het algemeen

Beton biedt alleen

Gelieve alleen specifieke aanbiedingen in te voeren in de database. Advertenties die bestaan uit algemene reclame zoals "Alle soorten XY-machines" worden niet gepubliceerd. Voor elke vermelding moet een specifieke machine of een vast pakket van meerdere machines worden aangeboden. In het geval van een machinepakket is een duidelijke beschrijving van de bijbehorende machines in de lijsttekst vereist. De ervaring heeft echter geleerd dat individuele machinelijsten aanzienlijk meer aandacht trekken dan machinepakketten.

Reclame dient altijd een duidelijke technische beschrijving

Bij het indienen van een lijst bij Machinezoeker altijd een duidelijke beschrijving van de machine in het veld "Technische gegevens" toevoegen. Wij staan geen aanbiedingen toe die geen technische gegevens bevatten. Hier vindt u nuttige tips voor het maken van verkoopbevorderende aanbiedingen.

Anonieme lijsten en lijsten met alternatieve communicatievormen zijn niet toegestaan.

Vermeld bij het indienen van een advertentie altijd uw volledige naam en adres. Anonieme vermeldingen zijn niet toegestaan.

Geen telefoonnummers, faxnummers, e-mailadressen of internetadressen mogen in de tekst van een lijst voorkomen.

De lijsten mogen geen telefoonnummers, faxnummers of e-mailadressen bevatten. Uw contactgegevens worden automatisch gegenereerd uit uw klantaccount en ook weergegeven in de uiteindelijke lijst. Daarom is een extra vermelding van uw contactgegevens in de lijsttekst niet nodig.

Geen internetadressen in de aanbiedingen

De tekst en de foto's van de aangeboden machines mogen geen internetadressen bevatten. Als u geïnteresseerd bent in logoreclame voor uw homepage, kunt u deze hier reserveren .

Nieuwe, demonstratie- en ex-displaymachines kunnen niet als gebruikte machines worden gecategoriseerd.

Verkopers zijn verplicht om duidelijk aan te geven of een machine nieuw, demonstratie of ex-display is. Gebruik de opties in het invoerveld Condition. Nieuwe, demonstratie- en ex-displaymachines mogen niet als gebruikte machines worden gegroepeerd.

Verwijderen verkochte machines

Verwijder (of pauzeer) lijsten van machines die verkocht zijn zo snel mogelijk. Wij proberen onze database zo actueel mogelijk te houden, dus verlopen aanbiedingen zijn uiterst ongewenst en verboden in onze Voorwaarden en bepalingen.

Verwijderen van machinelijsten - in plaats van annuleren

Het direct uploaden van eerder verwijderde advertenties is niet toegestaan omdat dit als oneerlijke handelspraktijk wordt gezien.

Bedrijfslogo's mogen niet worden gebruikt in machinefoto's of als foto's van machines.

Gebruik geen logo's in plaats van foto's van machines. Ook het plaatsen van bedrijfslogo's in machine-afbeeldingen is verboden.

Alleen het uploaden van foto's die u gemachtigd zijn om te gebruiken.

Foto's waarvan de fabrikanten of uw concurrenten de auteursrechten berusten, kunnen alleen met de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de auteursrechthebbende worden geüpload.

Geen "tijdelijke" afbeeldingen

Foto's van machines die alleen tekst zoals "Foto coming soon" bevatten, zijn niet toegestaan.

Kopieer nooit teksten van uw concurrenten

Schrijf uw eigen technische beschrijvingen van de artikelen die u te koop aanbiedt. Het kopiëren van teksten en tekstgedeelten uit de lijsten van andere verkopers is verboden en leidt meestal tot ongemakkelijke situaties die het best vermeden worden.

Er mogen geen trefwoorden/zoektermen in de lijsten worden vermeld.

Voeg alleen technische beschrijvingen toe die specifiek zijn voor de machine die u aanbiedt. Het gebruik van lijsten met trefwoorden of zoektermen is niet toegestaan. Ook het opnemen van vermeldingen voor andere machines, producten, verbruiksmateriaal en algemene reclame is niet toegestaan.

Geen bedrijfsnamen en woordherhalingen in de titel van de vermelding

De naamgeving van de eigen bedrijfsnaam en woordherhalingen in de titel van de vermelding zijn verboden. Fabrikanten zijn uitgesloten van deze verordening.

Selecteer de juiste machinecategorie

Zorg ervoor dat u uw advertentie in de juiste categorieën plaatst - in uw eigen belang.

Geen 1€ noteringen

Gelieve geen 1€ prijzen aan te geven in het overzicht. Noteringen die 1€ als aankoopprijs (ook als vaste prijs of onderhandelingsbasis) vermelden, worden niet geactiveerd. Als u geen prijs wilt invoeren, laat u dan het prijsveld leeg. Dan wordt automatisch de opmerking "Aanvraagprijs" weergegeven voor uw advertentie.

Geen promotietitels in aanbiedingen

Voer zinvolle informatie en geen promotieformuleringen in de machine-aanduiding, de fabrikant en het machinetype in. Alleen dan kunnen uw machines door potentiële kopers worden gevonden via de zoekfunctie.

Toegankelijke telefoonnummers in contactgegevens

Let er bij het invoeren van uw contactgegevens op dat u een toegankelijk telefoonnummer invoert.

Probeer nu de app voor gebruikte machines!
Machineseeker app voor iPhone en Android.