Machineseeker markt regels (samenvatting)

Beton biedt alleen

Vul hieronder alleen concrete aanbiedingen in de database. Advertenties die bestaan uit algemene advertenties, zoals "Alle soorten XY machines" zal niet worden gepubliceerd.

Reclame dient altijd een duidelijke technische beschrijving

Bij het indienen van een advertentie op Machineseeker, omvat altijd een duidelijke beschrijving van de machine in het veld "technische gegevens". We staan geen advertenties waarmee geen technische gegevens.

Anonieme advertenties en advertenties met vakken zijn niet toegestaan

Bij het indienen van een advertentie, vermeld altijd uw volledige naam en adres. Anonieme advertenties zijn niet toegestaan.

Geen telefoonnummers, faxnummers, e-mailadressen of internet-adressen moeten worden weergegeven in de tekst van een advertentie

Advertenties mogen geen telefoonnummers, faxnummers, e-mailadressen of internet-adressen bevatten.

Nieuwe en ex-display machines kunnen niet worden aangemerkt als gebruikte machines

Adverteerders zijn verplicht duidelijk aan te geven of een machine is nieuw of ex-weergave op het Indieningsformulier/verklaring die door de exploitant van de site. Nieuwe en ex-display machines kunnen niet worden overgelegd als gebruikte machines.

Verwijderen verkochte machines

Verwijder (of onderbreken) reclame voor machines die zo snel als je kunt zijn verkocht. We proberen te houden van onze database zo actueel mogelijk te houden, dus verlopen aanbiedingen uiterst onwelkom en verboden in onze voorwaarden & condities zijn.

Verwijderen van machine-advertenties

Het direct uploaden van eerder verwijderde advertenties is niet toegestaan omdat dit als oneerlijke handelspraktijk wordt gezien.

Bedrijf logo's mogen niet worden gebruikt als foto's van machines

Gebruik geen logo's in plaats van afbeeldingen van machines. Altijd het uploaden van foto's van de machine die is om te worden verkocht, waarvan u de auteursrechten berusten.

Alleen het uploaden van foto's die u gemachtigd zijn om te gebruiken.

Foto's waarvan de fabrikanten of uw concurrenten de auteursrechten berusten, kunnen alleen met de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de auteursrechthebbende worden geüpload.

Geen "tijdelijke" afbeeldingen

Foto's van machines die alleen tekst zoals "Foto coming soon" bevatten, zijn niet toegestaan.

Nooit het kopiëren van teksten van uw concurrenten

Schrijf uw eigen technische beschrijvingen van de items die u te koop aanbiedt. Kopiëren van teksten en secties van de tekst van de advertenties van andere verkopers is verboden en gewoonlijk resulteert in ongemakkelijke situaties die zijn het best vermeden.

Geen zoekwoorden / zoektermen moeten worden vermeld in de reclame

Alleen bevatten technische beschrijvingen die specifiek zijn voor de machine die u aanbiedt. Met behulp van lijsten met zoekwoorden of zoektermen is niet toegestaan. De opname van reclame voor andere machines, producten, verbruiksgoederen en algemene reclame is ook niet toegestaan.

Probeer nu de app voor gebruikte machines!
Machineseeker app voor iPhone en Android.