Over ONS
Bedrijfsmanagement

Thorsten, een internet-pionier, al opgericht de platforms Maschinensucher.de & Machineseeker.com terwijl nog student aan het einde van de jaren ' 90, zetten zijn dienst online vóór de Duitse uitlopers van Google & eBay was verschenen.

Mensen

Wij geloven sterk dat onze medewerkers de meest waardevolle activa van ons bedrijf zijn. Ze helpen ons om te gaan met de ontwikkeling van deze markt en onze visies omzetten in werkelijkheid.

Evolution

Het Machineseeker-team kan terugkijken op 15 jaar ervaring met de machine handel, waarin we hebben doorgegeven op miljoenen van zakelijke contactpersonen en geïnitieerd verkoop waard miljarden euro's.

 • 1998

  Oprichting van het bedrijf en de eerste programmering van de Maschinensucher handel portal.

 • 1999

  Het begin van de zoekmachine Maschinensucher. Het Maschinensucher platform zich zeer snel gevestigd als een bron van alle types van machines, ondanks de keuze van kleuren! Die op aarde koos die vreselijke geel? Er lijkt te zijn van een samenzwering van de stilte.

 • 2000

  Onze internationale uitloper Machineseeker is nu online, het aanbieden van wereldwijde bereiken aan adverteerders op Maschinensucher.

 • 2006

  Het bedrijf is inmiddels een GmbH (naamloze vennootschap) en verhuist naar de gebouwen van de Königin Elisabeth colliery in Essen-Frillendorf.

 • 2010

  Onze trading portal beschikt nu over 20.000 bezoekers per dag, het genereren van een totaal van 25.000 onderzoeken / advertenties elke maand.

 • 2012

  We zijn momenteel op zoek naar meer personeel om onze service verder te verbeteren.

 • 2015

  We gaan naar een prachtig nieuw kantoor op Kronprinzenstrasse 9. Het nieuwe kantoorgebouw van de mogelijkheden voor verdere expansie en meer waardevolle aanvullingen op ons team.

Location

Ons bedrijf is gelegen in het hart van Essen-Süd, slechts een paar minuten lopen van het centraal station.

Probeer nu de Machineseeker app!
Machineseeker app voor iPhone en Android.
Wilt u echt stoppen de chatgeschiedenis?
Ja No
×
Machine Finder chat
Naam E-mail Uw bericht aan de Dealer
START CHAT MET DEALER
  U aan het chatten bent met: 
  Uw contactpersoon: 
  
Uw contact aan het typen is
STUUR BERICHT
  U aan het chatten bent met: 
  Uw contactpersoon: 
  
Uw contact lijkt te zijn inactief
Chat-venster sluiten