Hulp - Vaak gestelde vragen Machineseeker.nl

Hulp (Vaak gestelde vragen)

Machineseeker is 's werelds grootste online marktplaats voor gebruikte machines. Meer dan 200.000 aanbiedingen van meer dan 8.100 verkopers zijn momenteel online. Als u geïnteresseerd bent, kunt u de dealer gratis en zonder registratie een aanvraag sturen of rechtstreeks telefonisch contact met de dealer opnemen.
Als koper vind je 200.000 Industriële machines van alle categorieën op de marktplaats. Een aankoopaanvraag is gratis en vrijblijvend voor u. De verkoper in kwestie neemt dan meestal snel contact met je op. Een potentiële transactie wordt niet uitgevoerd via onze marktplaats en wij ontvangen geen commissie .
Gebruik de zoekbalk bovenaan het scherm, zoals bij Google. Typ de naam in van de machine of het voertuig dat je zoekt en druk op Enter of klik op het vergrootglas. In de lijst met zoekresultaten vindt u alle overeenkomstige advertenties die aan uw zoekopdracht beantwoorden. Klik op de gewenste aanbieding om de details te bekijken en een aanvraag te versturen. Je hebt ook de optie om te zoeken in de individuele categorieën.
U kunt de dealer direct een aanvraag via e-mail sturen. Gebruikt u gewoon het blauwe aanvraagformulier rechts in de advertentie of de blauwe knop contact leverancier (linksonder). U vindt ook het telefoon- of faxnummer onder het inlichtingenformulier. Als u op de naam van de dealer klikt, wordt het dealerprofiel (indien beschikbaar) met verdere informatie over uw potentiële zakenpartner geopend .
Een bericht kan verloren gaan of in de spam-map van de andere partij eindigen. Neemt u opnieuw contact op met de dealer-indien nodig op een andere manier, zoals telefoon of fax. Wij beschikken zelf alleen over de gegevens die in de advertentie worden gepubliceerd.
U kunt de dealerzoekfunctie gebruiken om individuele dealers weer te geven. Gebruikt u het zoekvak linksboven of klikt u op uw weg door de dealers door een categorie op te roepen. Via het menu Zoek > Verzend verzoek kunt u uw aanvraag naar alle dealers van een categorie sturen.
De hoogtepunten van de huidige veiling vindt u hier.
Gegevensbescherming is voor ons een topprioriteit. Om gegevensdiefstal te voorkomen, worden het watermerk en/of de code daarom in de tekst opgenomen.
Verkopers moeten zich houden aan onze marktplaatsregels bij het maken van advertenties. Dit geldt bijvoorbeeld voor het onmiddellijk verwijderen of onderbreken van verkochte machines. U kunt de knop "Rapport advertentie" in de betreffende advertentie gebruiken om ons een bericht te sturen als een advertentie in tegenspraak is met onze marktregels en bijvoorbeeld al verkocht is.
Neemt u alstublieft onmiddellijk contact met ons op zodat we de zaak kunnen controleren en verdere stappen kunnen ondernemen. Indien een advertentie in tegenspraak is met onze marktregels, kunt u uw klacht ook naar ons doorsturen via de knop "Rapport advertentie" in de betreffende advertentie.
Het zoeken naar machines is over het algemeen gratis. Via het menupunt " Zoeken " selecteert u " aanvraag verzenden " en volgt u de verdere instructies. U kiest een hoofdcategorie en de subcategorie die bij uw zoekopdracht past. Vult u nu uw gegevens in de daarvoor bestemde velden in. Alle dealers - in de geselecteerde categorie - ontvangen uw aankoopaanvraag. Op deze manier bereikt u een enorm aantal dealers en kunt u een hoog responspercentage verwachten. Vergeet u daarom niet om te klikken op uw voorkeur manier om te antwoorden. Klik tenslotte op " Onderzoek verzenden ".
Deze zogenaamde captcha stelt ons in staat om ervoor te zorgen dat u geen robot bent die automatisch aanvragen verstuurt. Op die manier beschermen wij onze handelaren tegen spamberichten en een volledig overvolle e-mail inbox.
Machineseeker is 's werelds grootste online marktplaats voor stationaire gebruikte machines. Meer dan 200.000 gebruikte en deels nieuwe machines worden aangeboden op de meer dan 60 internationale portalen. De meer dan 11 miljoen websitebezoekers per maand kunnen de verkopers een e-mail sturen of rechtstreeks telefonisch contact met hen opnemen.
Nee, Machineseeker koopt of verkoopt zelf geen machines. Machineseeker is een internetbedrijf en exploitant van de online marktplaats waarop momenteel meer dan 8.100 verkopers hun machines aanbieden.
Meer dan 11 miljoen relevante en zeer geïnteresseerde bezoekers bezoeken Machineseeker elke maand. U bereikt met uw advertentie precies de doelgroep die voor u interessant is. Elke maand worden gebruikte machines ter waarde van meer dan 700 miljoen euro aangevraagd op Machineseeker. Een potentiële koper kan rechtstreeks contact met u opnemen via telefoon of e-mail. Nergens anders zul je Machines sneller, gemakkelijker en winstgevender verkopen.
Nee! Als dealer betaalt u alleen voor uw advertenties. De marktplaats is volledig gratis voor dealers en geïnteresseerden.
De dealertarieven zijn bedoeld voor machinehandelaren en bieden extra handige functies zoals data-import of advertentiespinnen (vanaf Händler PRO 100). Onze eenmalige verkopertarieven zijn niet bedoeld voor dealers maar bijvoorbeeld voor productiebedrijven die individuele machines snel en winstgevend willen verkopen.
Nee! Alle advertenties die op Machineseeker.nl worden gepubliceerd, worden automatisch gratis weergegeven op de meer dan 60 landenversies van ons internationale Machineseeker-portaal, evenals op Werktuigen en Gebrauchtmaschinen.de. Onze platforms bereiken potentiële kopers uit meer dan 150 landen over de hele wereld in meer dan 45 talen!
Wanneer u uw advertentie plaatst, kunt u informatie in verschillende talen opgeven. Als u dit niet handmatig doet, wordt uw advertentie automatisch vertaald. Helaas kan een laag foutenpercentage hier niet worden uitgesloten .
  1. Op de startpagina van www.machineseeker.nl klikt u op de groene knop Verkoop nu in het midden van de top.
  2. Bekijkt u in rust onze verschillende tarieven. Beweegt u uw cursor op de vraagtekens om aanvullende informatie te vinden. Als u nog vragen heeft, kunt u direct contact opnemen met onze verkoopadviseur Moritz Gisy op +49 201 857 86 151.
  3. Selecteert u een tarief dat aan uw behoeften voldoet door te klikken op "Selecteer tarief".
  4. Vult u uw gegevens in en klikt u op " Volgende ".
  5. U heeft zich nu met succes geregistreerd! Na een korte controle wordt uw klantaccount geactiveerd en ontvangt u het klantnummer waarmee u kunt inloggen - samen met uw wachtwoord.
  6. Onder " plaats advertentie " bovenaan de menubalk vindt u het subitem " advertenties voor machines plaatsen ". Klikt u erop.
  7. Volgt u de verdere instructies. Als u nog vragen heft, belt u dan onze support: +49 201 857 86 180.
Houdt u bij het maken van uw advertentie aan onze marktregels.
De geïnteresseerde kan u een aanvraag per e-mail sturen via het formulier "Aanvraag verzenden" in de advertentie of daar uw telefoon- en faxnummer laten vermelden.
Bij het invoeren van je advertenties kunnen dealers een publicatieperiode kiezen tussen 1-12 maanden. Na het verstrijken van de door u gekozen termijn worden de advertenties dan automatisch uit onze database verwijderd. U heeft echter de mogelijkheid om de advertenties te verlengen voordat ze vervallen. Wij zullen u tien dagen voordat een advertentie wordt gedeactiveerd per e-mail op de hoogte brengen. Advertenties van eenmalige verkopers blijven online totdat ze worden verwijderd.
De advertenties van eenmalige verkopers verschijnen met een tijdsvertraging van 24 uur op onze marktplaats. Gedurende deze periode worden de aanbiedingen door ons gecontroleerd en uitsluitend aan geregistreerde dealers te koop aangeboden. Daarom ontvangt u al de eerste aanbiedingen om uw machine te kopen, ook al uw aanbod nog niet online op onze platformen is. Na 24 uur wordt uw advertentie regelmatig op onze marktplaats geplaatst.
Alle advertenties worden door ons gecontroleerd voordat ze worden geactiveerd. Dit kan tot 24 uur duren.
Uit analyses blijkt dat u met een gedetailleerde beschrijving van uw aanbiedingen meer aanvragen van potentiële kopers zult ontvangen. Zo worden advertenties met foto's, technische details, bouwjaar, locatie en staat meestal meer gevraagd dan advertenties met onvolledige informatie.
Voor detailhandelaars: Met het Machineseeker vertrouwenszegel en een informatief profiel voor detailhandelaars kunt u het aantal aanvragen en verkopen aanzienlijk verhogen.
U moet ingelogd zijn om dit te doen. Als dit niet het geval is, klik dan op "Menu", "Login" en log in met je toegangsgegevens. U wordt direct naar uw gebruikersaccount geleid. Gebruik nu de groene knop "+ adverteer" bovenaan het scherm. Nu kun je eenvoudig advertenties weergeven door te klikken op de knoppen hiernaast "Toon", "Wijzig", "Pauzeer", "Verwijder", "Verleng" of geef de betreffende "Statistieken" weer. Je kunt ook alle advertenties tegelijkertijd activeren, pauzeren of verlengen via het menu-item "Wijzigingen in alle advertenties". Vooral dealers met veel advertenties kunnen hun advertenties gemakkelijk vinden via " Snel zoeken " of de " Gedetailleerde zoekopdracht ". Door te klikken op "Meer" in de regel "Sorteer" kun je alle advertenties ook sorteren op basis van bepaalde parameters.
Verwijder de cache van uw browser. Wanneer u de advertentie opnieuw oproept, moeten u de huidige foto's worden getoond.
Het aantal lijstinserties geeft aan hoe vaak een advertentie werd getoond aan potentiële kopers in de lijst met zoekresultaten. Naast Direct Ads vindt u het aantal bezoekers van uw advertentie. De teller Requests meet het aantal verzoeken dat per e-mail naar u is doorgestuurd.
Zodra je een detailhandelaarstarief hebt geboekt, worden alle opties voor het importeren van gegevens in je tarief opgenomen (handmatige Excel-import, automatische CSV-import & realtime API). Je kunt de import gebruiken om je advertenties aan ons systeem toe te voegen en ze automatisch up-to-date te houden. Meer informatie vindt u in uw gebruikersaccount. Voor technische vragen over de importfunctie kunt u contact opnemen met onze klantenondersteuning.
Met ons kosteneffectief advertentiesysteem kunt u maandelijks meer dan 11 miljoen gebruikers op Machine Searchers en/of Machineseeker bereiken. Schakelt u nu al uit 69 euro reclame met de nadruk op uw zakelijke sector. Wij geven u graag telefonisch advies: +49 201 857 86 151. Geregistreerde gebruikers kunnen reclamecampagnes rechtstreeks via hun klantenaccount boeken.
Met het Machineseeker vertrouwenszegel certificeren wij betrouwbare handelaren. Potentiële kopers uit de hele wereld kunnen zo in één oogopslag zien welke verkopers door ons zijn gecontroleerd. Als handelaar profiteert u van het vertrouwen van de kopers, waardoor het aantal aanbiedingen, aanvragen en verkopen toeneemt.
Wij van Maschinensucher zijn ervan overtuigd dat we een goed product aanbieden voor een zeer eerlijke prijs. Overtuig uzelf hiervan en verkoop machines via ons gedurende 12 maand - zonder risico. Wij verbinden slechts één voorwaarde aan de terugbetaling, die wij fair vinden: U bent een machinedealer en biedt constant minstens 10 machines aan gedurende de looptijd van het contract. Indien u, tegen de verwachting in, na het verstrijken van de termijn niet overtuigd bent van ons aanbod, zullen wij het factuurbedrag terugstorten!
Als geregistreerde klant kunt u uw wachtwoord hier opvragen.
Na uw inschrijving ontvangt u van ons meestal een factuur per e-mail. De factuur wordt betaald via bankoverschrijving, betaling met kredietkaart of via PayPal. Bovendien bieden wij deelname aan het SEPA automatische incasso mandaat.
Stuur ons uw annulering schriftelijk per fax of per post naar: zie impressum.
Wij verwerken ook graag e-mails - maar zorg er dan wel voor dat u van ons een bevestiging van de annulering ontvangt.
Neemt u alstublieft onmiddellijk contact met ons op zodat we de zaak kunnen controleren en verdere stappen kunnen ondernemen. Mocht een advertentie in strijd tegenspraak met onze marktregels, dan kunt u uw klacht ook naar ons doorsturen via de knop "Advertentie melden" in de betreffende advertentie.
Gegevensbescherming is voor ons een topprioriteit. Om gegevensdiefstal te voorkomen, worden het watermerk en/of de code daarom in de tekst opgenomen.
Ons ondersteuningsteam zal u graag helpen. Je kunt ondersteuning bereiken op +49 201 857 86 180 of per e-mail op info@machineseeker.com .