Dutch
German German German English English French French Spanish Spanish Italian Dutch Polish Russian Belarusian Ukrainian Estonian Turkish English English Czech Danish Finnish Swedish Norwegian Bokmål Maltese Luxembourgish Greek Lithuanian Latvian Icelandic Portuguese Portuguese Spanish Spanish Hungarian Slovak Romanian Romanian Slovenian Serbian Serbian Albanian Croatian Bulgarian Macedonian Bosnian Hebrew Arabic Hindi English Indonesian Korean Japanese Thai Malay Vietnamese Chinese Chinese Persian Bengali Pashto

Hulp (FAQ )

Machineseeker is 's werelds grootste online marktplaats voor gebruikte machines. Meer dan 200.000 aanbiedingen van meer dan 8.100 dealers zijn momenteel online. Als u geïnteresseerd bent, kunt u de dealer gratis en zonder registratie een aanvraag sturen of rechtstreeks telefonisch contact met de dealer opnemen.
Als koper vindt u meer dan 200.000 industriële machines van alle categorieën op de markt. Een aankoopaanvraag is kosteloos voor u en vrijblijvend. De specifieke dealer zal dan meestal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Een potentiële transactie wordt niet uitgevoerd via onze marktplaats en wij ontvangen geen commissie .
Gebruikt u het zoekvak op onze homepage zoals de Google-zoekopdracht. Typt u de naam van de machine die u zoekt in en drukt u op ENTER of klikt u op het vergrootglas. In de lijst met zoekresultaten vindt u alle advertenties die overeenkomen met uw zoekopdracht. Klikt u op de specifieke machine om de details te bekijken en een aanvraag te sturen. U hebt ook de mogelijkheid om in de afzonderlijke machinecategorieën te zoeken.
U kunt de dealer direct een aanvraag via e-mail sturen. Gebruikt u gewoon het blauwe aanvraagformulier rechts in de advertentie of de blauwe knop contact leverancier (linksonder). U vindt ook het telefoonnummer of faxnummer onder het aanvraagformulier. Als u op de naam van de dealer klikt, wordt het dealerprofiel (indien beschikbaar) met verdere informatie over uw potentiële zakenpartner geopend .
Een bericht kan verloren gaan of in de spam-map van de andere partij eindigen. Neemt u opnieuw contact op met de dealer-indien nodig op een andere manier, zoals telefoon of fax. Wij hebben zelf alleen de beschikbare gegevens die in de advertentie worden gepubliceerd.
U kunt de dealerzoekfunctie gebruiken om individuele dealers weer te geven. Gebruikt u het zoekvak linksboven of klikt u op uw weg door de dealers door een categorie op te roepen. Via het menu Zoek > Verzend verzoek kunt u uw aanvraag naar alle dealers van een categorie sturen.
Ziet u voor actuele veilingen onze veilingkalender .
Gegevensbescherming is zeer belangrijk voor ons. Om diefstal van gegevens te voorkomen, worden het watermerk en/of de code dus in de tekst opgenomen.
De dealers moeten zich bij het maken van de advertenties aan onze marktplaatsregels houden. Dit geldt bijvoorbeeld voor het onmiddellijk verwijderen of onderbreken van verkochte machines. U kunt de knop "Rapport advertentie" in de betreffende advertentie gebruiken om ons een bericht te sturen als een advertentie in tegenspraak is met onze marktregels en bijvoorbeeld al verkocht is.
Neemt u alstublieft onmiddellijk contact met ons op zodat we de zaak kunnen controleren en verdere stappen kunnen ondernemen. Indien een advertentie in tegenspraak is met onze marktregels, kunt u uw klacht ook naar ons doorsturen via de knop "Rapport advertentie" in de betreffende advertentie.
Het Machineseeker-vertrouwenszegel geeft u de mogelijkheid om in één oogopslag te zien of u te maken hebt met een betrouwbare dealer. Wij controleren de handelsvergunning of het uittreksel uit het handelsregister van de dealers evenals het postadres, controleren de bankgegevens en de telefonische beschikbaarheid voordat wij uiteindelijk een kredietrapport opstellen dat geen negatieve kenmerken mag bevatten. Daarnaast moeten we geen klachten hebben over de dealer.
Het zoeken naar machines is over het algemeen gratis. Via het menupunt " Zoeken " selecteert u " aanvraag verzenden " en volgt u de verdere instructies. U selecteert een hoofdcategorie en de subcategorie die overeenkomt met uw zoekopdracht. Vult u nu uw gegevens in de daarvoor bestemde velden in. Alle dealers - in de geselecteerde categorie - ontvangen uw aankoopaanvraag. Op deze manier bereikt u een enorm aantal dealers en kunt u een hoog responspercentage verwachten. Vergeet u daarom niet om te klikken op uw voorkeur manier om te antwoorden. Klik tenslotte op " Onderzoek verzenden ".
Deze zogenaamde captcha stelt ons in staat om ervoor te zorgen dat u geen robot bent die automatisch aanvragen verstuurt. Dit beschermt onze dealers tegen spam en een volledig overvolle e-mail inbox.
Machineseeker is 's werelds grootste online marktplaats voor stationair gebruikte machines. Over 200.000 gebruikt en de nieuwe machines worden aangeboden op over 60 internationale platforms. De meer dan 7 miljoen bezoekers van de website per maand kunnen een post onderzoek naar de handelaars verzenden of hen direct telefonisch contacteren.
Nee, Machineseeker koopt of verkoopt geen machines. Machineseeker is een internetbedrijf en exploitant van de online marktplaats waarop meer dan 8.100 verkopers momenteel hun machines verkopen.
Meer dan 7 miljoen relevante en zeer geïnteresseerde bezoekers zijn op Machineseeker elke maand. Met uw advertentie bereikt u precies de doelgroep die voor u interessant is. Gebruikte machines met een waarde van meer dan 700 miljoen euro worden maandelijks ondervraagd. Een potentiële koper kan rechtstreeks contact met u opnemen via telefoon of e-mail. Nergens zal u machines sneller, gemakkelijker of meer winstgevend verkopen.
Nee! Als dealer betaalt u alleen voor uw advertenties. De marktplaats is volledig gratis voor dealers en geïnteresseerden.
De dealertarieven zijn bedoeld voor machinehandelaren en bieden extra handige functies zoals data-import of advertentiespinnen (vanaf {tarief}). Onze eenmalige verkopertarieven zijn niet bedoeld voor dealers maar bijvoorbeeld voor productiebedrijven die individuele machines snel en winstgevend willen verkopen.
Nee! Alle machineadvertenties die op www.maschineseeker.nl zijn ingevoerd, worden automatisch en gratis weergegeven op de meer dan 60 landenversies van ons internationale Machineseeker-portaal wereldwijd. Onze platforms bereiken potentiële kopers uit meer dan 150 landen over de hele wereld in meer dan 45 talen!
Wanneer u uw advertentie plaatst, kunt u informatie in verschillende talen opgeven. Als u dit niet handmatig doet, wordt uw advertentie automatisch vertaald. Helaas kan een laag foutenpercentage hier niet worden uitgesloten .
  1. Op de startpagina van www.machineseeker.nl klikt u op de groene knop Verkoop nu in het midden van de top.
  2. Bekijkt u in rust onze verschillende tarieven. Beweegt u uw cursor op de vraagtekens om aanvullende informatie te vinden. Als u nog vragen heeft, kunt u direct contact opnemen met onze verkoopadviseur Moritz Gisy op +49 201 857 86 151.
  3. Selecteert u een tarief dat aan uw behoeften voldoet door te klikken op "Selecteer tarief".
  4. Vult u uw gegevens in en klikt u op " Volgende ".
  5. U heeft zich nu met succes geregistreerd! Na een korte controle wordt uw klantaccount geactiveerd en ontvangt u het klantnummer waarmee u kunt inloggen - samen met uw wachtwoord.
  6. Onder " plaats advertentie " bovenaan de menubalk vindt u het subitem " advertenties voor machines plaatsen ". Klikt u erop.
  7. Volgt u de verdere instructies. Als u nog vragen heft, belt u dan onze support: +49 201 857 86 180.
Houdt u bij het maken van uw advertentie aan onze marktregels.
De geïnteresseerde kan u een e-mailaanvraag sturen via het formulier "Aanvraag verzenden" in de advertentie of uw telefoon- en faxnummer laten weergeven.
U kunt kiezen voor een publicatieperiode tussen 1-6 maanden voor uw advertenties. Na afloop van de door u gekozen periode worden de advertenties automatisch uit onze database verwijderd. U heeft echter de mogelijkheid om de advertenties te verlengen voordat ze vervallen. Wij zullen u tien dagen voordat een advertentie wordt gedeactiveerd per e-mail op de hoogte brengen.
De advertenties van eenmalige verkopers verschijnen met een tijdsvertraging van 24 uur op onze marktplaats. Gedurende deze periode worden de aanbiedingen door ons gecontroleerd en uitsluitend aan geregistreerde dealers te koop aangeboden. Daarom ontvangt u al de eerste aanbiedingen om uw machine te kopen, ook al uw aanbod nog niet online op onze platformen is. Na 24 uur wordt uw advertentie regelmatig op onze marktplaats geplaatst.
De advertenties van eenmalige verkopers verschijnen met een tijdsvertraging van 24 uur op onze marktplaats. Gedurende deze periode worden de aanbiedingen door ons gecontroleerd en uitsluitend aan geregistreerde dealers te koop aangeboden. Daarom ontvangt u al de eerste aanbiedingen om uw machine te kopen, ook al uw aanbod nog niet online op onze platformen is. Na 24 uur wordt uw advertentie regelmatig op onze marktplaats geplaatst.
Uit analyses blijkt dat u met een gedetailleerde beschrijving van uw aanbiedingen meer aanvragen van potentiële kopers zult ontvangen. Zo worden advertenties met foto's, technische details, bouwjaar, locatie en staat meestal meer gevraagd dan advertenties met onvolledige informatie.
Voor dealers(!): Met het Machineseeker-vertrouwenszegel en een informatief dealerprofiel kunt u uw vragen en verkopen aanzienlijk verhogen.
Dit vereist dat u ingelogd bent. Als dit niet het geval is, klikt u dan op " login " rechtsboven en log in met uw accountgegevens. U wordt doorgestuurd naar uw gebruikersaccount. Gebruikt u nu de blauwe knop " Advertenties beheren ". Als u nog steeds ingelogd bent, klikt u op " uw machines " bovenaan de website. Nu kunt u eenvoudig advertenties weergeven door te klikken op de blauwe knop Tonen , Wijzigen , Pauzeren , Verwijderen , Verlengen of de respectievelijke statistieken opstellen. Via het menupunt Wijzigingen in alle aanbiedingen kunt u ook alle aanbiedingen tegelijkertijd activeren, pauzeren of verlengen. Vooral dealers met veel advertenties kunnen hun advertenties gemakkelijk vinden via " Snel zoeken " of de " Gedetailleerde zoekopdracht ". Door op " Meer " te klikken, kunt u ook alle machineadvertenties sorteren op basis van specifieke parameters.
Wis de browser cache . Wanneer u terugkeert naar de advertentie, ziet u de huidige foto's.
Het getal met -vermeldingen in zoekresultaten vertegenwoordigt het aantal keren dat uw aanbiedingen in de zoekresultaten zijn weergegeven. Direct Advertising toont het aantal keren dat uw aanbiedingen zijn bezocht. De Sales vragen teller meet het aantal aanvragen per e-mail naar je.
Zodra u een dealertarief heeft geboekt, is de data-import inbegrepen in uw tarief. Met deze importinterface u uw machine-database in ons systeem invoegen en deze automatisch laten bijwerken. Hiertoe hebt u een importbestand nodig dat is gegenereerd door uw systeem, waarvan de technische specificaties kunnen worden gevonden in onze -documentatie . Voor technische vragen over de import functie u contact opnemen met ons e-mail adres import@maschinensucher.de of onze klantenservice .
Met ons kosteneffectieve advertentie systeem u meer dan 7 miljoen gebruikers per maand targeten op auf Maschinensucher en/of Machineseeker . Schakelt u nu al uit {bedrag} euro reclame met de nadruk op uw zakelijke sector. Wij zullen u graag raadplegen op +49 201 857 86 151. Geregistreerde gebruikers kunnen reclamecampagnes rechtstreeks via hun klantrekening (6) boeken.
Wij certificeren betrouwbare dealers met het Machineseeker-vertrouwenszegel. Geïnteresseerde kopers uit de hele wereld kunnen ter plaatse op het eerste gezicht, die van onze dealers zijn gecertificeerd. Als dealer profiteert u van een verhoogd vertrouwen van de koper, advertentie displays, vragen en omzet. Meer informatie hier .
Wij bij Machineseeker zijn ervan overtuigd dat wij een geweldig product bieden voor een zeer eerlijke prijs. Overtuig uzelf en verkoop machines met ons voor 12 maanden-vrij van enig risico. Wij verbinden slechts één voorwaarde aan de terugbetaling, die wij fair vinden: U bent een machinedealer en biedt constant minstens 5 machines aan gedurende de looptijd van het contract. Indien u, in tegenstelling tot de verwachtingen, niet overtuigd bent van ons aanbod nadat de contractperiode is verstreken, zullen wij het gefactureerde bedrag volledig terugbetalen!
Als geregistreerde klant kunt u uw wachtwoord hier herstellen.
Als geregistreerde klant u hier uw wachtwoord opvragen. Bank overschrijving, creditcard of PayPal kunnen de factuur vereffenen. Wij bieden ook domiciliëringsmandaat (3) aan.
Stuur ons uw annulering schriftelijk per fax of e-mail naar: Contact .
We zijn blij om e-mails te verwerken - maar zorg ervoor dat u een annuleringsbevestiging van ons ontvangt.
Neemt u alstublieft onmiddellijk contact met ons op zodat we de zaak kunnen controleren en verdere stappen kunnen ondernemen. Mocht een advertentie in strijd tegenspraak met onze marktregels, dan kunt u uw klacht ook naar ons doorsturen via de knop "Advertentie melden" in de betreffende advertentie.
Gegevensbescherming is zeer belangrijk voor ons. Om diefstal van gegevens te voorkomen, worden het watermerk en/of de code dus in de tekst opgenomen.
Onze steun zal u graag helpen. U contact opnemen met de helpdesk met +49 201 857 86 180 of per mail naar info@machineseeker.com.
Machineseeker.nl is officieel sponsor van:
FEEDBACK
succesvol: Actie uitgevoerd
Fout: Actie kon niet worden uitgevoerd
Flag nl
+49 201 857 86 180
Flag de
+49 201 857 86 10
Flag pl
+48 223 076 958
Flag gb
+44 20 331 800 72
Flag it
+49 201 857 86 152
Flag es
+34 911 433 456
Flag fr
+49 201 857 86 153