Gestoomde cake donut lijnSelo
SSB2000
Gestoomde cake donut lijn
Selo
SSB2000
Bouwjaar
2022
Toestand
Gebruikt
Locatie
Misterton 

foto's tonen
Toon kaart
Machinegegevens
- Machinetype:
- Gestoomde cake donut lijn
- Producent:
- Selo
- Model:
- SSB2000
- Bouwjaar:
- 2022
- Toestand:
- zo goed als nieuw (gebruikt)
- functionaliteit:
- volledig functioneel
Prijs & locatie
- Locatie:
- Stockwith Rd 4, DN10 4ES Dn10 4Es, GB
Bellen
Machineverkoop

Nieuwe machine gevonden? Maak nu geld van de oude.
Behaal de beste prijs via Machineseeker.
Meer over de verkoop van machines
Meer over de verkoop van machines
Details over het aanbod
- Advertentie-ID:
- A19063216
- Referentienummer:
- 3329
- Laatste aanpassing:
- op 02.05.2025
Omschrijving
Selo SSB2000 Gestoomde donutlijn
Dsdpowg Equefx Abxscn
2022. De SSB2000 is ontworpen voor een continue productie van gestoomde donuts, beginnend bij de invoer van de bakplaten in een stoomtunnel met continu transport via transportbanden. Aan het begin van de SSB2000 worden de bakplaten ingevet en gevuld met deeg en op de transportband geplaatst. Deze transportband neemt de gevulde bakplaten over voor transport naar de stoomtunnel. Het donutdeeg wordt gestoomd in verschillende tijdsintervallen, afhankelijk van het recept en de productgrootte. Na het stoomproces worden de bakplaten met de gestoomde donuts automatisch uit de pan gehaald en getransporteerd, terwijl de bakplaten ondertussen worden bijgevuld en circuleren zonder te worden gewassen. De maximale capaciteit van de SSB2000 is ongeveer 20.000 gestoomde donuts per uur. De maximale capaciteit van gestoomde mini donuts zal ongeveer 45.000 per uur zijn. Nooit in productie gebruikt. Met handleidingen / tekeningen / technische specificaties.
De advertentie werd automatisch vertaald. Vertaalfouten zijn mogelijk.
Dsdpowg Equefx Abxscn
2022. De SSB2000 is ontworpen voor een continue productie van gestoomde donuts, beginnend bij de invoer van de bakplaten in een stoomtunnel met continu transport via transportbanden. Aan het begin van de SSB2000 worden de bakplaten ingevet en gevuld met deeg en op de transportband geplaatst. Deze transportband neemt de gevulde bakplaten over voor transport naar de stoomtunnel. Het donutdeeg wordt gestoomd in verschillende tijdsintervallen, afhankelijk van het recept en de productgrootte. Na het stoomproces worden de bakplaten met de gestoomde donuts automatisch uit de pan gehaald en getransporteerd, terwijl de bakplaten ondertussen worden bijgevuld en circuleren zonder te worden gewassen. De maximale capaciteit van de SSB2000 is ongeveer 20.000 gestoomde donuts per uur. De maximale capaciteit van gestoomde mini donuts zal ongeveer 45.000 per uur zijn. Nooit in productie gebruikt. Met handleidingen / tekeningen / technische specificaties.
De advertentie werd automatisch vertaald. Vertaalfouten zijn mogelijk.
Aanbieder
Opmerking: Registreer gratis of log in, om alle informatie te bekijken.
Geregistreerd sinds: 2014
Aanvraag sturen
Telefoon & Fax
+44 20 38... weergeven
Uw advertentie is succesvol verwijderd
Er is een fout opgetreden