Chocolade-tempeermachineFBM
Maestria 60kg
Chocolade-tempeermachine
FBM
Maestria 60kg
EXW Vaste prijs zonder BTW
€ 18.000
Bouwjaar
2025
Toestand
Gebruikt
Locatie
Schaafheim 

foto's tonen
Toon kaart
Machinegegevens
- Machinetype:
- Chocolade-tempeermachine
- Producent:
- FBM
- Model:
- Maestria 60kg
- Bouwjaar:
- 2025
- Toestand:
- zo goed als nieuw (gebruikt)
- functionaliteit:
- volledig functioneel
- Bedrijfsuren:
- 220 h
Prijs & locatie
EXW Vaste prijs zonder BTW
€ 18.000
- Locatie:
- Schaafheim, Duitsland
Bellen
Details over het aanbod
- Advertentie-ID:
- A19858250
- Laatste aanpassing:
- op 28.08.2025
Omschrijving
Machine-informatie:
Bouwjaar: 02/2025
Fedpfx Ajw Ta Imeamegh
Inhoud: 60 kg
Gewicht van de machine: 360 kg
Productie van getempereerde chocolade: 130 kg/u
Aansluiting: 16A CEE-stekker
Afmetingen: Breedte 900 mm, Diepte 920 mm, Hoogte 1550 mm
Beschrijving:
De tempereer- en overtrekmachine model MAESTRIA60 is ontworpen voor het tempereren en overtrekken van alle soorten chocolade. Dankzij de compacte afmetingen is de MAESTRIA60 bijzonder geschikt voor veelzijdig gebruik in beperkte ruimtes.
Een continue temperering, uitgevoerd door een schroef in combinatie met een koelunit, zorgt ervoor dat de chocolade altijd gebruiksklaar is op de juiste temperatuur.
De machine is uitgerust met een verwarmde doseerinrichting die wordt aangestuurd door een pneumatisch driewegventiel, waardoor tabletten, pralines en andere producten direct in vormen kunnen worden gedoseerd.
Door de machine te voorzien van het geschikte overtrekopzetstuk kunnen alle banketbakkersproducten (deels of volledig) worden overgoten.
De advertentie werd automatisch vertaald. Vertaalfouten zijn mogelijk.
Bouwjaar: 02/2025
Fedpfx Ajw Ta Imeamegh
Inhoud: 60 kg
Gewicht van de machine: 360 kg
Productie van getempereerde chocolade: 130 kg/u
Aansluiting: 16A CEE-stekker
Afmetingen: Breedte 900 mm, Diepte 920 mm, Hoogte 1550 mm
Beschrijving:
De tempereer- en overtrekmachine model MAESTRIA60 is ontworpen voor het tempereren en overtrekken van alle soorten chocolade. Dankzij de compacte afmetingen is de MAESTRIA60 bijzonder geschikt voor veelzijdig gebruik in beperkte ruimtes.
Een continue temperering, uitgevoerd door een schroef in combinatie met een koelunit, zorgt ervoor dat de chocolade altijd gebruiksklaar is op de juiste temperatuur.
De machine is uitgerust met een verwarmde doseerinrichting die wordt aangestuurd door een pneumatisch driewegventiel, waardoor tabletten, pralines en andere producten direct in vormen kunnen worden gedoseerd.
Door de machine te voorzien van het geschikte overtrekopzetstuk kunnen alle banketbakkersproducten (deels of volledig) worden overgoten.
De advertentie werd automatisch vertaald. Vertaalfouten zijn mogelijk.
Aanbieder
Opmerking: Registreer gratis of log in, om alle informatie te bekijken.
Geregistreerd sinds: 2025
Aanvraag sturen
Telefoon & Fax
+49 6073 ... weergeven
Uw advertentie is succesvol verwijderd
Er is een fout opgetreden