Dealerprofiel

padraig shine consultancy

padraig shine consultancy


Herr padraig shine

knockglass
kells

Ierland


Telefoonnummer tonen
Toon mobiele telefoonnummer
Faxnummer tonen

We are a specialist plastic machinery dealer with extensive experience of running plastic plants including injection moulding ,extrusion ,thermoforming,and recycling prf and mrfs.We mainly sell and service our machines in The UK AND Ireland from our Dublin base.
we carry numerous extruders and washplants for plastics.We test and install our machinery throughout the world.
We ALSO specialise in material separation with sesotec and redwave and titech machines installed and commissioned throughout Europe

Ga naar de topaanbiedingen › 

Onze topaanbiedingen
3346688.jpg
polysort AutoSorteren tomra polysort
polysort machine voor nir materiële scheiding hebben we avariety van machines van 1000mm tot 1400 mm 8oao2deia De advertentie is automatisch vertaald en het is mogelijk dat er vertaalfouten zijn op... meer »
3346678.jpg
tromell own 2m x 6m
23 m diameter met een capaciteit van 3 t per uur en met 40mm raster gaten afspoeling van een 2kw motoren 8oal2xl9w De advertentie is automatisch vertaald en het is mogelijk dat er vertaalfouten zijn... meer »
3346673.jpg
verschillende maten own brand
Wij produceren alle soorten transportbanden maar vooral keten transportbanden Givnn2r De advertentie is automatisch vertaald en het is mogelijk dat er vertaalfouten zijn opgetreden. meer »
Stuur aanvraag naar padraig shine consultancy

Bedrijf

Naam*, Voornaam

Straat en huisnummer

Postcode & woonplaats

Telefoon

Fax

E-mail

Uw aanvraag*

Antwoorden via*Machine-aanbiedingen
3346688.jpg
polysort AutoSorteren tomra polysort
polysort machine voor nir materiële scheiding hebben we avariety van machines van 1000mm tot 1400 mm 8oao2deia De advertentie is automatisch vertaald en het is mogelijk dat er vertaalfouten zijn op ...
3346678.jpg
tromell own 2m x 6m
23 m diameter met een capaciteit van 3 t per uur en met 40mm raster gaten afspoeling van een 2kw motoren 8oal2xl9w De advertentie is automatisch vertaald en het is mogelijk dat er vertaalfouten zijn ...
3346673.jpg
verschillende maten own brand
Wij produceren alle soorten transportbanden maar vooral keten transportbanden Givnn2r De advertentie is automatisch vertaald en het is mogelijk dat er vertaalfouten zijn opgetreden.
3346668.jpg
squeeser llwana 1 tonne per hour
Dit is een film-squeeser dat het watergehalte van natte film vermindert 8oai3ltxm De advertentie is automatisch vertaald en het is mogelijk dat er vertaalfouten zijn opgetreden.
3346657.jpg
zeer grote interne rotor shredder challenger 2500
Dit is een enkele as as shredder met 20mm vierkante bladen eerder gebruikt voor hout en kunststof, deze achine is erg groot en weegt 18t 8oaftov2b De advertentie is automatisch vertaald en het is mo ...
Probeer nu de Machineseeker app!
Machineseeker app voor iPhone en Android.
Want to really stop the chat history?
Ja No
×
Machine Finder chat
Naam E-mail Your message to the Dealer
START CHAT WITH DEALER
  You are chatting with: 
  Your contact person: 
  
Your contact is typing
SEND MESSAGE
  You are chatting with: 
  Your contact person: 
  
Your contact seems to be inactive
Chat window close